18 de set. 2023

Nova direcció a la Coral l'Harmonia de Valldoreix: Meritxell Tarragó

 

Per incompatibilitats horàries encetem una nova etapa, pactada des del mes d'agost, en la direcció de la Coral l'Harmonia de Valldoreix.

Ho fem amb Meritxell Tarragó Cruet que ens agafa la batuta a l'assaig de dilluns 18.09.2023

La Meritxell va començar estudis d’Enginyeria Química però aviat va dedicar-se plenament a la música. Es va graduar en Magisteri Musical a la Universitat Ramon Llull-Blanquerna mentre feia estudis de piano, cant i violoncel. 

Fa més de 20 anys que dirigeix cors i en fa més de 10 que lidera el seu projecte personal, la Coral Levare. Actualment també és directora del cor femení Balaio de Sant Pere de Ribes, de la Coral Moixaina de Vilanova i La Geltrú, del Cor-Orfeó Calafellenc i del cor jove Kalíope. Ha estat directora de diferents cors mixtes, femenins i infantils a Esplugues de Llobregat, Sant Cugat, Sitges i Sant Pere de Ribes. Com a cantaire ha format part de diferents agrupacions entre les que destaquen la Coral Polifònica de Vilafranca, la Camerata Impromptu i els cors femenins Voxalba i Plèiade. 

S’ha format en direcció coral, orquestral i tècnica vocal amb Daniel Antolí, Josep Vila Casañas, Júlia Sesé i Xavier Puig. Enguany està fent l'últim curs del cicle formatiu de grau superior en direcció coral, amb Daniel Antolí i Lluís Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada