4 de gen. 2021

CONCERT de NADAL


 

Seguim dins la pandèmia del Covid19 però mantenim presència musical activa, en aquesta ocasió ens representen els  joves Music'Al Cor que han seguit assajant als locals de la Parròquia de Sant Cebrià. El concert i la seva preparació s'han cenyit a les estrictes mesures de seguretat necessàries per a evitar riscos; s'ha celebrat a l'església de l'Assumpció amb l'aforament restringit i controlat per l'adquisició prèvia de l'entrada a través del codi QR distribuït on-line; en aquesta ocasió hem estrenat un programari preparat pels informàtics del Cor que ha funcionat de meravella.

L'acte ha comptat amb la col·laboració del Grup de teatre Espiral que l'ha presentat i, fent un descans, han interpretant uns poemes Nadalencs de Joan Salvat-Papasseit, Miguel Hernández, Miquel Martí i Pol més el cant final del Poema de Nadal de Josep Ma de Sagarra.



 

Mencionar la presència d'autoritats locals i d'un meravellós públic, tot-hom amb mascareta. Hem tancat el concert desitjant que aquest 2021 sigui molt millor per a tots i ens permeti ben aviat d'abraçar-nos càlidament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada