25 de juny 2019

CONCERT DE PEL·LÍCULA


Aquest any el nostre concert de cloenda de curs ha estat dedicat al món del cinema.

Hem compartit concert amb el nostre Grup Jove, Music´al Cor i hem tingut una artista convidada, la Meritxell Negre.

 El nostre company Jaume Jané presenta el concert i l'inicia Music'al Cor.

 L'ordre de les actuacions anava alternant-se entre els dos grups corals i la cantant solista convidada, acompanyats pel pianista Jordi Gaig.

La coral L'Harmonia ha anat oferint el seu repertori de cançons de pel·lícula.

La Meritxell Negre, filla de la nostra companya Carme Llompart ens ha regalat dues cançons amb la seva càlida veu i amb extraordinària professionalitat.

Music'al Cor ens ha ofert amb la seva energia i bones veus un tast del concert que estan preparant per celebrar el seu 10è aniversari, una antologia del Musical "The Greatest Showman".
Felicitats als cantaires i al seu director i fundador Albert Santiago!Pel·lícules com New York, New York, Les Choristes i Titànic entre d'altres, han servit de fil conductor del concert d'aquest any, acompanyades d'imatges a la pantalla de l'escenari , amb intervencions solistes de viloncel i harmònica a càrrec de cantaires.Tots ho hem gaudit molt.

 Calling you del film Bagdad Cafè

Somewhere Over The Rainbow del film El Mag d'Oz

 Ha estat un enorme plaer haver comptat amb aquesta gran artista que ha captivat el públic que omplia la sala.

Ha estat un concert que no oblidarem. Assistents i cantaires ho hem disfrutat i ho hem viscut amb intensitat. El nostre agraïment a tots els que l'han fet possible.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada