21 de juny 2017

MISSA DE LA CORONACIÓ de W.A. Mozart


Aquest any , per tancat la commemoració dels 35 anys de la Coral l'Harmonia hem fet un gran concert : la Missa en Do Major, "Missa de la Coronació" (KV 317) de W.A. Mozart.
Hem portat a terme aquest projecte juntament amb la coral de la Federació Farmacèutica, de Barcelona,  l'Orfeó Enric Morera, de Sant Just Desvern i amb la Jove Orquestra de Sant Cugat.


La primera part del concert estava a càrrec de l'orquestra, dirigida per Irene Delgado i ens delectava amb una Simfonia de Haydn.


El divendres 9 de juny vam fer el concert a la catedral de Sant Feliu de Llobregat, on el públic ens va aplaudir amb entusiasme.

Un luxe de solistes i amb bon sentit de l'humor si observeu bé aquesta fotografia.


Era la nostra estrena i ho vam gaudir molt.


L'endemà, el dissabte 10 de juny al vespre, la Coral de la Federació Farmacèutica ens acollia a la seva seu d'assaig, l'església dels Carmelites, per fer el Concert.

 Vam repetir èxit de públic i de participació.


 I repetíem l'emoció i la satisfacció com a cantaires.

El diumenge 11 de juny era l'Orfeó Enric Morera el que ens convidava a fer el concert al teatre de l'Ateneu de Sant Just d'Esvern


 
Qualsevol espai és bo per descansar i fer petar la xerrada.


 En els jardins de l'Ateneu els cantaires i músics buscàvem la fresqueta mestre esperàvem el moment d'entrar a l'escenari, amb la sala del teatre plena de gom a gom.




 I arriba el dia que oferim el nostre Concert cloenda de l'aniversari de la Coral l'Harmonia al nostre poble, Valldoreix, a l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció

 Públic, músics i cantaires van connectar des del primer moment i es va establir un corrent d'emoció i de joia. El poder que té la música...!!


I ens vam acomiadar agraint als directors de les corals i de l'orquestra, Albert Santiago, Jordi Boltà, David Pastor  i  Irene Delgado la gran feina feta amb professionalitat i amb entusiasme.
Esperem amb il·lusió poder tornar a participar en una gran projecte com aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada