21 de febr. 2011

A l’entorn de l’assemblea del dissabte 5 de febrer






Ja a una setmana de l’assemblea ordinària de 2011, em ve de gust fer-ne un petit comentari d’aquesta trobada. Segons les meves sumes, érem 32. El nombre no està gens malament tenint en compte a la coral no arribem a la cinquentena.

He anat pensant en què dir del que es va parlar. De fet l’acta reflecteix prou bé tots els temes que estaven en l’ordre del dia i com van quedar resolts. La impressió més subjectiva és que va transcórrer amb força ordre, va ser excessivament densa, extensa i una mica ‘plom’, però gairebé que no podia ser d’altra manera donada la quantitat de temes a tractar. Van ser més d’un parell d’hores i això és una mica difícil d’aguantar. Com que hi ha ‘bon rotllo’ crec que la promesa al final d’un bon dinar sense necessitat d’haver-lo de fer ens tenia a tots amatents. Sense allargar-ho tal com ho vam allargar, podem dir que hi ha tres novetats importants:
que tenim un web ja en funcionament molt maca
que el grup de Joves es consolida
que la junta està fent mans i mànigues per trobar diners de sota les pedres i no haver d’augmentar les quotes (entre nos: no sé si ho aconseguirà) en aquest any econòmicament calamitós de 2011.

Cansats i ja amb una gana que ens aixecava vam passar al Casalet. Aquí sí que tothom es va despatxar a gust, xerrades, projectes, cants i força bon menjar i bona gana, què més voleu? Un defecte una mica important: El Casalet és una mica petit i sempre hi ha d’haver una taula de “separatistes”, és una llàstima.

Què opineu, companys/companyes coralins/coralines? (buff !!! això de la igualtat de gènere és una llauna).


4 comentaris:

  1. Enhorabona a la coral per la nova imatge internàutica!I aquest blog serà una bona eina per compartir vivències musicals i també gastronòmiques...ja se sap...no només de música viuen els coralins i les coralines!!!

    Marisa.

    ResponElimina
  2. Ins/ines,
    Com que és molt tard, avui no m'hi entretinc però estic a punt per col·laborar en aquest magnífic blog. Per al pròxim dia us oferiré algun plat dels que fem a casa i que tenen èxit assegurat com l'arròs amb bolets.
    Elena

    ResponElimina
  3. Serà exitosa aqeuesta inter-rel.lació de vivencies de tots tipus. Jo ara vaig a jugar a tennis i ja os comentaré alguna jugada especial.

    ResponElimina
  4. El restaurant "Lago di Garda" (pizzería del carrer Ramón Escayola, de Valldoreix) ens ha ofert la possibilitat de fer una cantada un dissabte a la nit. Podría èsser divertit i no necessitariem massa gent i poder acabariem menjant una pizza. Ja acabaré de parlar-ho amb en Giorgio.

    ResponElimina